Waterparken

Waterparken

  marmaris waterpark

  Waterparken Marmaris

  In Marmaris heb je verschillende waterparken. Het zullen waarschijnlijk niet de grootste en hipste zijn die je ooit gezien hebt, maar ze zijn groot genoeg om een dagje rond te hangen. De prijzen liggen doorgaans rond de € 10,- voor een volwassene en een paar euro goedkoper voor kinderen.

  Op deze pagina vindt je meer informatie over het Atlantis waterpark, Aqua Dream en het Marmaris waterpark.

  Atlantis waterpark

  Atlantis biedt attracties voor liefhebbers van alle leeftijden. Er zijn onder andere van alle soorten glijbanen, een kinderbad, een golfslagbad, mini-golf, bowling, een paar restaurants, bars en entertainment. Atlantis Waterpark Marmaris ligt direct aan zee en heeft een eigen strandje. Het biedt gratis ligbedden en parasols, de hele dag lang!

  atlantis waterpark

  Aqua Dream

  Aqua Dream is het grootste waterpark van Marmaris met de meeste glijbanen. Je kan hier met het hele gezin of vriendengroep de hele dag kan genieten. Aqua Dream staat garant voor een volle dag glij-plezier met leuk entertainment!

  Het waterpark is een stukje landinwaarts gelegen, op de top van de bergen. Je hebt hier een mooi uitzicht tijdens het zwemmen! Je hoeft niet ver te lopen want ze hebben gratis shuttle bussen ingezet.

  aqua dream marmaris

  Marmaris waterpark

  Het Marmaris waterpark is een all-inclusive park. Je betaald iets meer, maar je kunt dan wel de hele dag genieten van hapjes en drankjes. Daarnaast organiseert Marmaris waterpark in de avond verschillende feesten, zoals de befaamde Moon Slide Party en Foam Party.

  marmaris waterpark