Vliegtickets Marmaris

Vliegtickets Marmaris

Wat is er nou heerlijker dan in ons koude kikkerlandje een vliegtuig instappen en vier uur later in een tropisch paradijs uitstappen? Helemaal niks natuurlijk! Marmaris is de ideale locatie voor hen die hun zomervakantie in een warme cultuurrijke omgeving door willen brengen. Deze stad aan de Turkse kust staat bekend on haar bruisende nachtleven en prachtige culturele plekjes.

Vergelijk vliegtickets voor je boekt en bespaar:

Vliegtickets Marmaris: goedkope vluchten mogelijk

Je bent uiteraard een dief van je eigen portemonnee wanneer je niet op zoek gaat naar de beste vluchtdeals. Dit geldt ook voor je vliegtickets Marmaris. Vanuit Nederland kun je vanaf luchthaven Schiphol direct naar Marmaris vliegen. Gemiddeld duren deze vluchten zo’n vier uur. Ook Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Maastricht vliegen tijdens het hoogseizoen naar Marmaris. Je hebt hier wat minder keus dan wanneer je via Schiphol vliegt, maar zeker de moeite waard wanneer je bij deze steden in de buurt woont. Op deze pagina zie je verschillende vluchten die worden aangeboden door verschillende maatschappijen. Zo vind je jouw vliegtickets Marmaris voor de meeste gunstige prijs.

Vliegtickets Marmaris: waar kun je heen?

De meeste vluchten vanuit Nederland landen op luchthaven Dalaman. Dit is de op twee na grootste luchthaven van het zuidwesten van Turkije met jaarlijks rond de drie miljoen passagiers. Wanneer je op Dalaman landt is het nog zo’n anderhalf uur rijden tot je in Marmaris zelf bent. Er zijn vluchthaventransfers, maar je kunt er ook voor kiezen zelf een auto te huren. Zo zie je meer van de omgeving en kun je eventueel nog een korte stop maken in een van de steden op de route! Ook kun je via Bodrum vliegen. Deze Turkse badplaats ligt west van Marmaris en is een stukje verder rijden dan Dalaman, maar je bent alsnog met twee uur in Marmaris.

Boeken van vliegtickets

Tegenwoordig zijn er zo veel opties dat we bij het boeken van vliegtickets door de bomen het bos niet meer zien. Aan de ene kant is keus fijn, want je komt vaak goedkoper uit. Maar het is soms lastig om de goede optie te vinden. Bij ons krijg je een vergelijking van de meest voordelige opties op gebied van prijs, tijd en locatie zodat je zo voordelig mogelijk uit komt bij het boeken van je vliegtickets Marmaris. Houd er rekening mee dat de directe vluchten alleen in de zomer beschikbaar zijn. In de winter is er over het algemeen een overstap via Istanbul waardoor je iets meer tijd kwijt zult zijn aan de reis.

De vlucht is geboekt, wat nog meer?

De vliegtickets Marmaris zijn in de pocket! Wat nu? Houd er rekening mee dat op het moment dat je naar Turkije reist, je reisdocumenten nog minimaal zes maanden geldig moeten zijn. Wanneer dit niet het geval is kun je bij de douane worden tegengehouden. Ook dien je in het bezit te zijn van een visa voor Turkije. Deze zijn op meerdere websites te verkrijgen voor nog geen veertig euro, maar van groots belang om je vakantie zonder zorgen te beginnen.