Werken in Marmaris

Vakantiewerk in Marmaris!

In het prachtige Marmaris zijn er elk jaar weer horeca toppers nodig in de leukste barren. Ben jij een echte horecatijger of verkoop jij nog een ijsklontje aan een ijsbeer? Dan ben jij misschien wel die nieuwe bartender of propper in Marmaris!

Hoe kan ik solliciteren?

Voor vakantiewerk werkt Marmaris.nl samen met het grootste en beste vakantiewerk netwerk van Europa. Speciaal voor jou hebben we verschillende vacatures geselecteerd uit Marmaris!

Vacatures voor een vakantiebaan in Marmaris

Werken in Marmaris (Turkije) als propper, dj, bediening, kok, animatie, reisleiding of barman? Alles kan!

Reisleider
Maak er samen met alle vakantievierders een onvergetelijke tijd van! Het is hard werken, maar dat gaat een stuk makkelijker in een land waar je elke dag kunt genieten van zon, zee, strand en gezelligheid. Bovendien is jouw doel heel helder; alle gasten een wereldvakantie bezorgen!

DJ’s en MC’s
Voor de vetste clubs van Marmaris zijn ze vaak op zoek naar MC’s voor aankomende zomer vanaf mei t/m september!

Promoter
Heb je deze zomer geen maanden vrij maar wil je toch een korte periode werken in het buitenland? Een unieke kans om voor een aantal weken bij een club te werken en daarnaast ook lekker vakantie te houden!

Barman- of vrouw / bediening
Een van de leukste vakantiebanen in Marmaris; achter de bar shinen! Of natuurlijk lekker in de bediening van een club of restaurant!

Er zullen lopende het jaar meer vacatures online komen. Houd deze pagina dus goed in de gaten!! Het wordt dagelijks geüpdatet! 

Is uw bedrijf op zoek naar personeel?

Hier ontmoet u elkaar!