Uitgaan in Marmaris

uitgaan in marmaris

Uitgaan, bars en discotheken in Marmaris

Marmaris is al jaren een hele populaire vakantie bestemming voor jongeren! Dit is mede dankzij een ruim aanbod van discotheken en barren in de zogenoemde barstreet waar je maximaal kunt uitgaan! Uitgaan in Marmaris doe je hier.

Uitgaan in de Barstreet

De barstreet bestaat uit een lange straat vol met aan elkaar gebouwde discotheken. Je vind hier de grootste mega discotheken die je ooit zult zien, maar ook kleinere Nederlandse kroegen. Precies hoe je het wilt zien dus! Een leuk detail is dat bijna alle party places geen dak hebben. Je staat dus altijd heerlijk in de zomerse buitenlucht te dansen! Dit maakt uitgaan in Marmaris nog specialer! En natuurlijk stopt het feest niet voordat de zon weer op komt!

Het maakt niet uit hoe oud je bent, een avondje uit is altijd leuk. Of dit nou een nachtclub of een leuk café is. Marmaris biedt naast een mooie vakantielocatie ook een bruisend nachtleven voor jong en oud, zolang je maar oud genoeg bent! Hier een paar tips voor leuke uitgaansplekken en waar je verder aan moet denken bij uitgaan in Marmaris.

Uitgaan Marmaris is genieten geblazen

Zelfs wanneer je niet in Marmaris bent voor een feestvakantie is het zonde om niet eventjes van het Turkse nachtleven te proeven. Het is een ontzettend leuke manier om mensen te leren kennen en er zijn zelfs Nederlandse kroegen zoals Rembrandt Marmaris die volledig Nederlands is! Veel uitgaansgelegenheden hebben geen dak. Er is dus rekening gehouden met de zomerse temperaturen zodat je niet bang hoeft te zijn dat je de hele avond staat te zweten. Feesten in de open lucht op een warme zomeravond geeft je dat ultieme vakantiegevoel.

Uitgaan Marmaris: de leukste plekken

De Barstreet is een van de bekendste plekken voor uitgaan in Marmaris. Dit is een lange straat met puur en alleen discotheken en kroegen waardoor er voor ieder wat wils is. De discotheken zijn ontzettend groot terwijl de kroegen juist die Nederlandse knusse gezelligheid hebben. Zo heb je de Arena: de grootste openlucht discotheek van Marmaris. Internationale DJ’s spelen hier, het is uitgedost met lasershows en schuimmachines en er is ruimte voor zo’n 4000 mensen. Een leuke avond is hier dus ook zeker een garantie! Heb je er al een paar avonden feesten opzitten en behoefte aan iets meer kalmte? Santana Bar Marmaris is wat meer gericht op gezinnen en daarom ideaal voor een gezellig avondje uit waar je elkaar gewoon kunt verstaan tijdens het praten. De bar ligt aan het strand dus geniet van de prachtige zonsondergang onder het genot van een drankje.

 

Waar rekening mee houden?

Wat is er nou fijner dan na het uitgaan in Marmaris meteen naar bed te kunnen zonder nog een taxi te moeten nemen om terug bij het hotel te komen? Gelukkig is hier rekening mee gehouden! Het centrum van Marmaris kent veel hotels en appartementencomplexen vlakbij het uitgaansgebied. Deze accommodaties trekken veel jongeren aan dus het is ideaal voor een leuke jongerenvakantie om het halen van de examens te vieren! Het nachtleven in Marmaris gaat door tot in de vroege uurtjes. Let er dus goed op dat je gezond blijft, neem extra vitamines en eet goed. Dat laatste moet in Turkije zeker lukken!

Uitgaan in Marmaris

Mango

Greenhouse

uitgaan marmaris

Greenhouse