Excursies & Activiteiten

Marmaris staat bekend om het bruisende nachtleven, maar deze stad heeft nog veel meer te bieden dan dat! De havens zijn een stuk interessanter dan je zou denken en doordat de stad zo dicht bij de zee ligt is duiken ook erg populair. We hebben een selectie van activiteiten voor je gemaakt zodat je je vakantie meteen kunt plannen!

Activiteiten Marmaris: zoveel te doen!

Veel van de activiteiten Marmaris draaien om het waterleven. Zo zijn er boottochten in een semi-duikboot. De onderkant van de boot is doorzichtig zodat je alles in de zee kunt zien zonder een nat pak te krijgen. Het prachtige koraal en het zeeleven is zeker iets wat je gezien moet hebben. Zwemmen in de zee is natuurlijk heerlijk, het zoute zeewater en het zand tussen je tenen dragen absoluut bij aan het vakantiegevoel. Maar, soms wil je wat anders! Het Aqua Dream Water Park in Marmaris. Het waterpark heeft ruimte voor 2000 mensen met verschillende glijbanen waar iedereen plezier van heeft. Ook zijn er speciale gebieden voor de kleintjes!

Activiteiten Marmaris vooraf boeken

Gezien Marmaris in de zomer een erg drukbezochte plek is wordt het aangeraden om activiteiten Marmaris vooraf te boeken. Dit heeft meer voordelen dan alleen het feit dat je al van tevoren weet wat je gaat doen. Door de drukte ben je op deze manier verzekerd van je activiteiten Marmaris en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan wanneer de dagexcursie waar je naar uit keek al vol zit. Ook voorkom je rijen in het geval dat er nog ruimte is, maar iedereen last minute dezelfde keus maakte als jij. Niks zo vervelend als in de rij moeten staan terwijl je de zon op je huid voelt branden. En, pre-vakantiepret is altijd leuk! Ga er een avondje voor zitten met een hapje en een drankje en besluit zo samen welke activiteiten Marmaris je wil doen.

Duiken in Marmaris

Iets wat je zeker niet mag missen als een van je activiteiten Marmaris is duiken! Of je nou een beginner bent die nog nooit een snorkel van dichtbij heeft gezien, of een ervaren duiker. De zee bij Marmaris is ontzettend mooi en zeker iets wat je gezien moet hebben. Er zijn verschillende duikscholen die vaak mooie pakketten aanbieden met lunch inbegrepen. Het water bij Marmaris is ontzettend helder en lekker warm dus je kunt hier alles zien. Voordat je het water in duikt krijg je alles te horen over de technische details en hoe je je duikpak kunt gebruiken. Maar, daarna ben je meteen klaar voor de onderwaterwereld!