Visum

marmaris

E-Visum

Een E-Visum aanschaffen kan snel en veilig via https://e-visums.nl/turkije. Op deze sites kunt je je visumaanvraag online invullen zonder dat je formulieren hoeft te ondertekenen. Tevens kan je hier betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash, je hebt dus geen creditcard nodig.

De visumaanvraag kost je slechts vijf minuten tijd. Hierna wordt het visum binnen 24 uur geleverd. Voor 20:00 besteld is dezelfde dag nog geleverd!

Wat is een Visum

Een visum geeft je toestemming om een land in te gaan en om in dat land te verblijven. Een visum wordt afgegeven door het land waar je naartoe gaat. Op deze manier weet een land precies wie er het land in komt.

Bestel direct: https://visumbuitenland.nl/turkije

Visum Turkije

Om Turkije binnen te komen heb je een visum nodig. Na aanschaf mag je middels dit visum een bepaalde tijd in Turkije verblijven. Vroeger kocht je deze op het vliegveld, in papiervorm, nadat je geland was in Turkije.

Tegenwoordig kan je je visum vooraf online bestellen. Dit heet een E-Visum. Een E-Visum is hetzelfde als het ‘oude’ Visum, alleen hij is vanaf heden digitaal! Het voordeel? Geen lange wachtrijen en ingewikkelde procedures meer op het vliegveld! En eenvoudig betalen.

Voorbeeld E-Visum

turkije e-visum