E-Visum | Belangrijk!

e visum turkije

E-Visum

Dus je gaat op vakantie naar Marmaris of een andere mooie plaats in Turkije? Super! Goede keuze! Je moet dan wel op een extra dingetje letten, in Turkije heb je een visum nodig. Vanaf 10 april 2015 moet je, voordat je naar Turkije gaat, een visum kopen via internet. Dit heet een e-visum.

Wat is een e-visum precies

Een e-visum is een vervanging van het oude visum, dit kocht je vroeger als je in Turkije aankwam. Een e-visum kun je bij e-visums.nl op een gemakkelijke manier aanvragen. Dat kost je € 24,95. Als je vakantieplannen hebt, dan kun je het visum nu alvast aanvragen, mits je de aankomstdatum kent.

E-visum aanvragen: www.e-visums.nl

Waarom via e-visums.nl aanvragen

E-visums.nl is intermediair op het gebied van e-visums. Zij zorgen dat u snel en gemakkelijk een visum krijgt. En dat je met iDeal op MrCash kan betalen. De Turkse website (www.evisa.gov.tr) accepteert tot op heden alleen creditcard.

E-visums.nl: “U kunt bij ons op een veilige en vertrouwde manier een e-visum aanvragen. U kunt hier betalen met iDeal en dan krijgt u binnen 24 uur uw e-visum in de mail binnen. Uw vakantie kan meteen beginnen, want u heeft al een visum. Dat is toch voordeliger en gemakkelijker? Daarom kunt u hier nu een e-visum aanvragen wanneer u naar Turkije gaat en uw aankomstdatum bekend is.”

  • Meer informatie over het e-visum vindt je op de FAQ van e-visums.nl.

Veel plezier in Marmaris, Turkije!

NO COMMENTS

Leave a Reply