Top 10 activiteiten in Marmaris, door de ogen van de Marmaris.nl fotograaf…

Marmaris, Turkije! Een prachtige vakantiebestemming met een variëteit aan activiteiten. Afgelopen zomer (2015) heeft onze fotograaf de complete stad, inclusief activiteiten, vast weten te leggen.

Aanschouw hier: “Top 10 activiteiten in Marmaris, door de ogen van de Marmaris.nl fotograaf…”

Check Marmaris.nl voor meer ins en outs! Credits: Marmaris.nl fotograaf, Jeroen Schaaphok!

1. Kroegentocht

Een vakantie in Marmaris draait natuurlijk voor een groot deel om goed op stap gaan! Tijdens een kroegentocht ga je langs de vijf grootste op Nederlanders gerichte clubs, zo weet je gelijk wat de verschillen tussen de clubs zijn!

2. Boottocht

Vanuit Marmaris kun je verschillende boottochten doen. Boek een boottocht bij één van de vele boten in de haven of ga wat verder weg tijdens een boottocht van een reisorganisatie zoals GOGO!

3. Jeepsafari

Tijdens de jeepsafari verken je de omgeving in een jeep en stop je onderweg op diverse locaties, waaronder een oud typisch Turks dorp, Jesus Beach en een waterval. Afkoelen doe je door elkaar tijdens de rit nat te spuiten met waterpistolen.

4. Moonlightparty

Naast feesten in de clubs, kan het natuurlijk ook op het dek van een schip!

5. Quad/Buggy Safari

Ben je niet vies van een beetje modder en houd je van snelheid? Dan is een quad- of buggysafari zeker een aanrader!

6. Dalyan

Wil je een hele andere kant van Turkije zien? Ga dan op boottocht naar Dalyan en Turtlebeach.

7. Modderbad

Zeep jezelf in met modder en laat het even zitten, zo trekt al het vuil uit je huid en heeft het een genezende werking. Doe dit wel aan het begin van je vakantie, zodat je bruine kleurtje intact blijft.

8. Pamukkale

Het is een behoorlijk stuk rijden, maar dat is het ook zeker waard! Neem een bad en geniet van het prachtige uitzicht. Tevens kun je de deels opgegraven stad met onder andere een amphitheater bekijken.

9. Castle Café

Het is geen excursie, maar ik wil het jullie zeker niet onthouden: het prachtige uitzicht over Barstreet en de haven van Marmaris vanuit het Castle Café.

10. Activiteiten in je eigen hotel

Veel hotels organiseren zelf ook vaak activiteiten, een goed moment om de andere hotelgasten te ontmoeten en om vervolgens ’s avonds samen naar Barstreet te gaan! Bij Poyraz Kaptan Apartments wordt bijvoorbeeld elke week een barbecue georganiseerd.

Onze fotograaf, netjes als hij is, is een paar activiteiten vergeten die je prima kunt uitoefenen in een hotel. Maar die kun je vast zelf invullen.

Op zoek naar een goed hotel? Check de top-5 jongerenvakanties van GOGO hierrr…!

NO COMMENTS

Leave a Reply